Portfolio

Portfolio

De website die u nu bekijkt, is met WordPress in combinatie met “Elementor”, een speciale page builder,  gemaakt.
Deze page builder is een plugin, die aan WordPress is toegevoegd. Zoals u kunt zien, kun je met een page builder pagina’s met een extra mooie lay-out maken.

Klik hier of in het menu van deze website op “WordPress” en de daaronder te vinden sub-pagina’s voor informatie over de mogelijkheden van WordPress.
Bekijk onderstaande WordPress websites die ik eveneens gemaakt heb. Door middel van een klik op de afbeelding wordt u naar de website geleid.
U krijgt dan meteen een aardig beeld van wat er met WordPress zoal mogelijk is.

Ik wens u veel surfplezier en wellicht tot ziens bij een workshop/cursus “Een website bouwen met WordPress”.

Onderstaande websites zijn gemaakt door cursisten van mijn cursus “Een website bouwen met WordPress”

Reacties

“. . . Leo geeft je tijdens de workshop/cursus praktische uitleg, zodat je er zelf snel mee aan de slag kunt . . .”

“. . . Leo heeft een digitale handleiding samengesteld, die hij voortdurend up-to-date houdt en aanpast aan de workshop/cursus; handig om thuis bij de hand te hebben als je aan je website werkt  . . .”

“. . . Mijn laptop was zó traag geworden, vreselijk. Leo heeft hem toen een grote beurt (APK 😉) gegeven en daarna liep-ie weer als een zonnetje  . . .”

“. . . We leverden de teksten voor de pagina’s aan evenals onze wensen t.a.v. de lay-out van de website en Leo zorgde dat het goed kwam: klasse! . . .”

“. . . Leo kan niet alleen een website voor je bouwen, maar hij kan je ook uitleggen hoe je (de inhoud van) de website vervolgens kunt bijhouden en je domein kunt beheren, da’s pas handig! . . .”

“. . .Ik ben niet zo goed met computers, maar als Leo iets heeft uitgelegd, dan snap ik het wél  . . .😃