Cursus website bouwen met WordPress

Wilt u zelf een mooie website maken? Of misschien een bestaande WordPress-website onderhouden en verder verbeteren?
Zo’n website kan een persoonlijke website zijn, een hobby-website, een reisverslag met mooie foto’s en video’s, maar ook een website voor uw club / vereniging of ‘n weblog (blog). Wat u ook kiest, het is in principe allemaal mogelijk!

WordPress is een gratis softwarepakket dat bij de tijd blijft en heel gebruiksvriendelijk is. Door de mooie sjablonen voor de lay-out, de vele widgets en plugins (bijvoorbeeld een fotogallery) ziet uw website er professioneel uit en komt deze overal mooi en duidelijk leesbaar op het scherm van een computer, een tablet / iPad of een smartphone / iPhone.

Een website bouwen is niet moeilijk en kan zonder kennis van html of programmeren. Deelnemers moeten wel goed kunnen omgaan met Windows (incl. bestandsbeheer), internet en tekstverwerken. Ervaring met fotobewerken is handig, maar beslist geen noodzaak.
Ga naar mijn website lwethly.nl/portfolio voor voorbeelden van WordPress-websites, die ik heb gemaakt.

Bij voldoende aanmeldingen start de workshop/cursus in De Kemphaan op woensdag 29 september om 14:00 uur. De cursus bestaat uit 10 bijeenkomsten van 2 uur, telkens op woensdagmiddag. Halverwege is er een korte koffie-/theepauze.
Het is een “Corona-veilige” cursus, dus u werkt aan uw eigen laptop in een kleine groep op gepaste afstand aan uw website. Zijn er méér aanmeldingen dan er plaatsen zijn, dan geldt de volgorde van aanmelding op basis van datum/tijd ontvangst van de aanmelding.
Voor verdere informatie en aanmelden

  • komt u naar de inschrijfavond op 1 september a.s. om 19:00 uur naar De Kemphaan, Kennedyplein 1 in Venray  óf
  • belt u naar Leo Wethly, tel. 0478 580 789   /   06 11 53 51 50.      óf
  • stuurt u een e-mail naar leowethly@gmail.com (bij voorkeur met vermelding van uw telefoonnummer)